Wat kun je verwachten?

Polariteitsmassage is erop gericht om uitersten dichterbij elkaar te brengen in een dynamisch evenwicht. Het kan gaan om een balans tussen rust en beweging, verleden en  toekomst, of bijvoorbeeld tussen hoofd en hart. Hierbij helpen de verschillende grepen van de vier elementen: de stevigheid van de aarde-grepen, de activerende vuur-grepen, de zachtere water-grepen ter bevordering van loslaten en reflectie, en lucht voor lichtheid en ruimte.

zen-1588751_1920

Een massagesessie begint met een korte kennismaking, waarin we samen jouw vraag verkennen. Hierop volgt de massage zelf: 50-55 minuten bij een afspraak van een uur, en zo’n 80 minuten bij een lange afspraak. Na de massage mag je nog even naliggen, om de wereld weer rustig te laten binnenkomen.

Een volledige (of indien gewenst gedeeltelijke) lichaamsmassage vindt plaats op de massagetafel. Ik maak hierbij gebruik van warme handdoeken, geurige oliën en zachte muziek.

Bij een stoelmassage neem je plaats op de speciaal daarvoor ontworpen stoel. Deze massage gebeurt meestal door de kleren heen. Omdat een massagestoel goed verplaatsbaar is kan deze vorm van massage ook op locatie plaatsvinden.